J99 har tilbragt siste del av påsken i Sandefjord med deltagelse i  Karl Erik Bøhn CUP . Dette er en innvitasjonsturnering for J15 og J16 med kamper i full lengde og med dommere fra Eliteserien.

J99- Vinner KEB-CUP 2015

Jentene gikk ubeseiret igjennom puljespillet på fredag og lørdag. På søndag ventet tapende finalist i årets PW-CUP, Runar. Våre jenter levnet ingen tvil og skaffet seg en sollid ledelse i første omgang som de fløt på resten av kampen. Seier 24-14.

I finalen ventet Lillestrøm HK, vinner av årets PW-CUP.  Etter en litt nølende start, var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Det ble til slutt seier 29-17. Kampen kan sees på TV2 Sumo. Mange spillere utmerket seg. Bla Kaja Rime Aavik som fikk tildelt bestemannspremien.