CSK jenter 2000 har skaffet klubben er rekke pokaler i de siste årene.

Partille Cup, Storhamar Cup og vår egen CSK Cup er turneringer hvor alle husker CSK J-00. De fleste var også med på 3. plassen i Norway Cup i fotball.

Helgen 21.-22.2 markerte jentene seg igjen som et av Norges beste lag i sin klasse. Flere av de beste østlandslagene ble slått ut på vegen mot finalen hvo vi møtte Nærbø fra Rogaland.

Det ble en meget jevn finale hvor CSK jentene ikke fikk frem det beste spillet men likevel klarte de å kjempe helt til siste slutt og tapte knepent 13-14 til slutt. Mer om finalen kan du lese på cupens sider her

CSK jenter 2000 fikk også med en spiller på All Star laget i turneringen, Mari Thorsø Hansen ble kåret til turneringens beste midtback.