Som kjent har CSK en avtale med Hummel som er vår utstyrsleverandør.

Som en del av denne avtalen har vi døpt om anlegget vårt til

CSK Hummelarena. Hallene er de samme men vi ønsker på denne måten å profilere vår utstyrleverandør i ennå større grad og vi håper at alle medlemmer støtter opp om vår avtale og benytter NorContact som sin butikk og Hummel som sitt merke når det gjelder sportstøy og utstyr.

Denne avtalen er viktig for CSK både gjennom de midlene vi får i form av utstyr, men også gjennom en stabil og god leverandør av flott utstyr.