Velkommen til idrettsskolen

Svømming uke 47-50

Svømmegruppene er nå lagt ut. Under venstremenyen. Vedlegg for nedlasting.

10 badevettsregler!

Alle skal benytte badehette.
Møt opp 15 min før økta begynner.
Herregarderoben kommer først og damegarderoben er innerst.
Alle skal dusje før de går i bassenget. Barn og voksne.
Ingen går inn i bassenget før trenerne har sagt at det er klart. Alle venter i dusjen.
Barna må gjøre det de voksne og trenerne gir beskjed om i bassenget.
Barn som vanligvis benytter armringer kan godt bruke det nå også.
Det er greit at noen voksne er med uti bassenget. Spesielt på de yngste gruppene trengs det noen hender.
Gulvet i garderoben og dusjen må svabres mellom hver økt slik at vi ikke drar med oss rusk uti bassenget og unngår glatt garderobegulv.
Vi skal holde oss på grunna, avdelt med skille, såfremt ikke trenerne gir beskjed om noe annet!

Velkommen i bassenget hilsen CSK Allidrett

Info svømming!

Dette er et vanntilvenningskurs med fokus på lek og enkle øvelser for å gjøre barna trygge i bassenget, ikke et svømmekurs.Bassenget på Charlottenlund skole tillater at det er rundt 20 barn i bassenget samtidig. Det er også en fornuftig gruppestørrelse for våre to instruktører.
Erfaringsvis er det ikke alle som er med på allidretten som deltar på dette vanntilvenningskurset derfor har vi en egen påmelding til dette tilbudet.Tidspunkt for svømmingen er mandag mellom 17.00-20.00. Vi deler opp i 6 grupper som får en halv time hver i bassenget. Når vi har fått påmeldingen deler vi opp gruppene og setter opp en timeplan for de neste 4 ukene. Er påmeldingen veldig stor blir det nok ikke svømming hver uke. Vi setter opp at de yngste kullene først og fordeler gruppene etter alder. Det er viktig at de som melder seg på svømmingen faktisk møter opp slik at vi utnytter kapasiteten i bassenget.

Særlig på de yngste kullene er det lurt at noen foreldre også er med uti
bassenget for å hjelpe til. Dette kommer opp som eget valg på påmeldingen.

Påmeldingsfrist: Torsdag 17. november kl. 22.00

Mvh CSK Allidrett

Program for allidrett 2016-2017
Programmet for allidretten ligger nede på venstremenyen.
Vedlegg for nedlasting. Årshjul allidrett 2016-2017

Velkommen til CSK-idrettskole

Velkommen til csk-idrettsskolen.no. CSK Idrettsskolen er en frittstående underavdeling under Charlottenlund sportsklubb, som oppfyller de krav Norges Idrettsforbund stiller til idrettsskoler.
Vi ønsker alle barn fra fire år og oppover, velkommen til allsidig trening i CSK Idrettskolen.
Dersom det er spørsmål eller innspill til oss, ta kontakt med en av kontaktpersonene for Idrettskolen.
Idrettskolen er drevet av forreldrene og frivillige, vi trenger hele tiden trenere og lagledere, foreldre som kan bidra og ta i et tak. Dersom du kan bidra som frivillig i Idrettskolen, ta kontakt med en av oss i styret (se kontaktpersoner på de respektive gruppene).

På disse sidene vil du finne siste nytt om aktiviteter som pågår, kontaktpersoner, og forhåpentligvis etter hvert en del nyttig informasjon for både store og små.

Her kan du enkelt melde deg som frivillig, lagleder, trener til Idrettskolen: Jeg vil bidra på CSK Idrettskole