CSK håndball

klubben i mitt hjerte

Velkommen til Håndballavdelingen!

Flest mulig, lengst mulig - best mulig

Styret i håndballavdelingen

Sportslig utvalg håndball

Klikk her for å se hva som skjer i CSK Hummelarena!

KAN VI KLARE TRE PÅ RAD?

Klubben i mitt hjerte starter igjen 12. november og da er vi vel med fra starten?

Les saken fra torsdag 20.januar 2016 i Adresseavsen her

Stemmelinken er her

Les alt om CSK CUP 2016 her

Stengte haller 2016 - 2017

Hallene er stengt på følgende tidspunkter sesongen 2016/2017

Kampaktivitet i ukedagene:
Hall B: 3 minibaner kl 16:45-20:15 (ingen trening i hall B under kampene)

Mandag 24/10

Tirsdag 15/11

Onsdag 7/12

Oppdatering og påminnelse om avvik fra ordinær drift i våre haller frem til jul.

Fredag 28. oktober begge haller: Opptatt fra klokken 12.00 og ut kvelden. Ingen gym etter 11.30 og ingen treninger på kveldstid

Torsdag 10. november i Hall A: Øving/Forestilling barneskole på dagtid og kveldstid. Ingen treninger på kveld

Torsdag 24. november i Hall A: Øving/Forestillinger barneskole dagtid og kveldstid. Ingen treninger kveld

Fredag 25. november i Hall A: Skolerigg står fra torsdag skal brukes på dagtid av skolen dag og videre av CSK på kveldstid. Ingen treninger på kveld

Oppdatering for perioden fra 1. januar til 31. mai vil bli sendt ut før jul og igjen i januar.

Charlottenlund Idrettspark

Jan Engen

2017:

Kampaktivitet i ukedagene:
Hall B: 3 minibaner kl 16:45-20:15 (ingen trening i hall B under kampene)

Torsdag 19/1

Mandag 6/3

Løfter opp denne ☺ Heia Norge, heia Sander
Sander Sagosen talentpris 2013

I 2001 var Sander Sagosen seks år gammel og ivrig deltaker på CSKs idrettsskole.
Som 18 åring debuterte han på seniorlandslaget for Norge. CSK er stolt av å være "moderklubb" til en spiller som omtales som -Norges største talent
Bildet er tatt da Sander mottok talentstipend for sin innsats på landslaget (LM 94).

Viktig om overganger:

Skal du gjøre endring av klubb, må  dette nå gjøres via Min Idrett. Les mer her

CSK-jenter tatt ut til landslagssamling!

CSK gratulerer våre jenter Ine Sagosen og Åsa Grønning Almberg med uttak til nasjonal talentsamling!

CSK jenter 2000

På bildet ser vi Ine og Åsa klar til fysisktrening, sammen med lagvenninner på CSKs jenter 2000-lag. Med mange treningsvillige jenter og gutter, og godt utviklingsarbeid blant trenerne i klubben har talentene i CSK mulighet til å nå så langt de selv vil.

10. - 13. august trente Ine og Åsa i Skien sammen med jevngamle talenter fra alle kanter av landet - og blant trenerne som ledet samlingen var landslagstrener Thorir Hergeirsson Christian Berge.

Landets beste rekrutteringsklubb!

CSK håndball er stolte over det vi har opparbeidet i bydelsklubben vår. Takk til alle trenere, oppmenn og foreldre som bidrar til å gjøre CSK håndball til en super utviklingsarena!

Klikk på bildet under for å se innslag om CSK i TV-adressa
CSK - landets beste håndballrekrutteringsklubb